Logo Lucas Logistics

Werken bij ons

Als je hier al iets meer over ons gelezen hebt, heb je waarschijnlijk gemerkt dat we als familiebedrijf een passie hebben voor transport en ons persoonlijk betrokken voelen bij elkaar en bij onze klanten. We hebben een gezonde ambitie om, elke dag weer, het beste uit onszelf te halen. Dat doen we samen, omdat we ervan overtuigd zijn dat dat de beste route is naar de beste dienstverlening voor onze klanten. Als je bij ons komt werken, vinden we het daarom belangrijk dat je écht in ons team past.

Wat biedt Lucas Logistics?

Elk transport varieert

Als specialist in transport bieden wij innovatieve oplossingen voor logistieke vraagstukken van elk kaliber. Omdat elke vracht zijn eigen dynamiek heeft voor wat betreft aard van het transport, de planning, het type klant, zien wij elke rit als een nieuwe uitdaging. Met als resultaat dat de vracht van onze klanten secuur, in de staat zoals het geladen is, op tijd op de juiste bestemming wordt gebracht.

Flexibiliteit

Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van ons specialisme: transport. Dat vraagt om flexibiliteit van al onze mensen. Meedenken, meebewegen, improviseren, samenwerken, nuchter nadenken en de beste opties kiezen horen daarbij.

Trainingen chauffeurs

Ben je chauffeur en wil je bij ons aan de slag? Weet dan dat onze 50 wagens tot de modernste van Nederland behoren. En weet dat we jaar in jaar uit ervoor zorgdragen dat je up to date gehouden wordt op gebieden als veiligheid in het verkeer, wet- en regelgeving, economisch rijden, fit achter het stuur blijven en het waarborgen van de kwaliteit van de lading.
Chauffeur van Lucas Logistics op de heftruck

Onze kernwaarden

Als familiebedrijf hebben we een passie voor transport. We zijn trots op ons bedrijf, bevlogen, werken met en voor elkaar en zetten de klant centraal in ons handelen. We zijn nuchter, dus doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn laagdrempelig en oplossingsgericht.

Vacatures

16/02/2022
Werkend leren BBL/stagiaire

Wij zijn gek op praktijkmensen. Aanpakkers. Jonge mensen die iets willen leren door het gewoon te doen. Begin je aan een BBL opleiding Logistiek Medewerker, of BBL Chauffeur? Dan wil je bij ons in het team! Onze praktijkopleiders helpen je je doelen te bereiken. Wij zijn aangesloten bij SBB en onze vacatures zijn te vinden […]

Naar vacature
16/02/2022
(Part-time) Chauffeur winkeldistributie CE

Hou je ervan om op de weg te zitten, maar wil je wél weten hoe laat je ’s avonds thuis bent? Dan is chauffeur winkeldistributie misschien wel iets voor jou! Lekker trucken, maar toch tijd en ruimte voor sport, een sociaal leven, en tijd voor hobby’s. Werkzaamheden Laden van rolcontainers en pallets op het distributiecentrum, […]

Naar vacature
03/12/2021
Internationaal vrachtwagenchauffeur (UK)

Ben je op zoek naar een uitdaging? Voor één van onze dedicated trucks voor Direct Fruit Services zijn wij op zoek naar een full-time chauffeur! De sociale contacten in deze baan liggen hoog. Iedereen kent jou, en jij kent iedereen. Je bent in nauw contact met de klant, met fruittelers, de pakstations én niet bang […]

Naar vacature

INTERESSE?

Heb je interesse in een gevarieerde baan op de weg, in ons warehouse of ondersteunend op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op.
nl_NL