Logo Lucas Logistics

Opslagbeheer voor K&G Groep

Naast ons wagenpark beschikken we over een uitgebreid distributiecentrum die we voor onze klanten inzetten. Zo ook voor de K&G Groep uit Raamsdonk. Op deze pagina vertellen we je meer over een unieke samenwerking en waarom je voor alle distributievraagstukken bij ons terecht kan!

Wat doet K&G Groep?

Sinds 2010 is K&G Groep dé specialist in professionele blusmiddelen en brandmeldsystemen die worden toegepast in kleine, gesloten ruimtes. Van machinekamers van schepen tot meterkasten, opslagplaatsen voor accu’s en serverruimtes. Bij eventuele kortsluitingen of brand wordt vuur direct gedetecteerd en geblust.
Ruimte met stellingen voor opslag

Het logistieke proces volledig ontzorgd

K&G Groep is gevestigd in Schiedam en Raamsdonk en was op zoek naar een logistieke partner die het volledige proces kan verzorgen. “Met Lucas Logistics hebben we een partner die onze producten kan opslaan én het gehele logistieke proces kan verzorgen. Goederenontvangst vanuit onze leveranciers en het stipt leveren van de producten naar onze klanten is bij Lucas Logistics in goede handen. Zo hoef ik mij alleen bezig te houden met de klantkant.” – Ben Geuvers, Directeur K&G Groep.

Lucas Logistics is een bedrijf waarop we kunnen bouwen

“Door de korte lijnen kunnen wij snel met Lucas Logistics schakelen en direct vertrouwen op hun logistieke kennis. Dat maakt dat we kunnen focussen op waar wij goed in zijn, namelijk het oplossen van veiligheidsproblemen en het zo goed mogelijk helpen van onze klanten. Alle logistieke aspecten neemt Lucas Logistics van ons over en dat werkt uitstekend!”

Wereldwijde verzending van veiligheidssytemen

Doordat we het volledige logistieke proces verzorgen, zijn we dagelijks bezig met het inventariseren, beheren en verwerken van de orders. De producten van K&G groep worden wereldwijd door ons geleverd. Zo zorgen we er samen voor dat Nederland en vele andere landen een beetje veiliger worden. Wij bedanken K&G Groep voor de fijne samenwerking en kijken uit naar nog vele jaren samenwerking!

Zelf op zoek naar een logistiek partner die je kan helpen bij opslagbeheer?

Heb je zelf ambitieuze doelen maar geen ruimte om jouw producten op te slaan? Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jij je volledig kan richten op je onderneming. Het hele logistieke proces, van ontvangst goederen, opslag en levering kan je gerust aan ons overlaten. Geïnteresseerd en wil je meer weten over onder andere opslagbeheer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
nl_NL