Logo Lucas Logistics

Diensten

Met onze 50 state of the art vrachtwagens en trailers brengen wij elk type vracht naar willekeurig welke bestemming in Europa. Elk transport, lang of kort, vraagt om een grote persoonlijke betrokkenheid van ons team. Het is vooral de service, de flexibiliteit en de manier van samenwerken waar het om draait.

Onze diensten

Interieurfoto van het grote magazijn bij Lucas Logistics

4.000m2 OPSLAG

Voor sommige klanten is het een fijn idee dat wij goederen tijdelijk kunnen opslaan nadat ze gelost zijn of voordat ze door ons in Europa geleverd worden. Wij bieden daarmee ‘full logistical services’ waar we trots op zijn. Ons state of the art magazijn voorziet in moderne technieken voor voorraadbeheer. Wij denken graag met u mee om meer efficiency in uw tijdelijke opslag te creëren!

Elke vracht veilig gebracht

Lucas Logistics heeft meer dan 25 jaar ervaring in regulier en gespecialiseerd transport. Wij beschikken naast onze standaard trailers over koeltrailers én onderleggers voor rollende of rijdende lading (transportmaterieel, bouwmachines op rupsen en mini-graafmachines). Daarmee kunnen wij elk denkbaar transport, van consumentengoederen en fruit & frisdrank tot bouwmaterialen en bouwmaterieel voor u ontzorgen!
Ontzorgd transport

We doen wat we zeggen

En we zeggen wat we doen. Als familiebedrijf hechten wij aan afspraken maken en afspraken nakomen. Wij denken en bewegen mee met onze klanten en managen elk transport en elke lading. Dag in, dag uit. Met als doel om uw goederen veilig op de juiste bestemming af te leveren. Zie ons gerust als uw verlengstuk in alle logistieke vraagstukken.

Overal in Europa

Dedicated transport

Voor een divers aantal klanten managen wij trucks die uitsluitend voor hen rijden. Deze ‘eigen’ vrachtwagens zijn voorzien van de uitstraling van onze klanten en kennen ‘eigen’ vaste chauffeurs. Wij verzorgen de benodigde know-how, vergunningen en uiteraard opgeleid personeel en nemen risico’s en vraagstukken weg. Dat is ontzorgen van transport in optima forma!

Groupage naar Frankrijk

Week in week uit verzorgen wij met 20 trucks groupage transport naar ‘la douce France’. Ladingen van verschillende klanten worden in ons warehouse in Raamsdonksveer gegroepeerd en over heel Frankrijk, inclusief Corsica verdeeld. Verkoopt u uw goederen in Frankrijk? Dan bent u bij ons op het juiste adres om ze bij uw klanten af te laten leveren!

Machinevervoer

Met onze semi diepladers vervoeren wij rijdende, kruipende en rollende lading zoals heftrucks, dumpers, mini-graafmachines, wielladers en (commerciële) voertuigen. Maar wij ontzorgen u ook met het transport van statische machines en andere overmaatse lading. Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg!

Fast Moving Consumer Goods

Door heel Europa vervoeren wij voor fabrikanten, groothandels, en retailers Fast Moving Consumer Goods zoals voeding, conserven en andere consumentengoederen. Dat doen wij op basis van full truck loads (FTL) of Less than Truck Loads (LTL). Heeft u producten die gekoeld moeten blijven? Geen probleem, u kunt op onze hoge kwaliteit rekenen!

Staal en bouwmaterialen

Met onze vloot tautliners vervoeren wij honderdduizenden tonnen plaatstaal en bouwmaterialen per jaar. Het zijn goederen waarmee we prima overweg kunnen: mouwen omhoog stropen en aanpakken! Uiteraard met de grootste precisie en zorg geladen en gelost, zoals alle klanten van ons gewend zijn.

Saarland Specialisten

Iedere dag opnieuw rijden wij met een groot deel van onze vrachtwagens van en naar het Saargebied in Duitsland. De regio rond Saarbrücken voelt voor ons als een tweede thuis. In de Duitse postcodegebieden 54, 66 en 67 bieden wij onze speciale 24-uurs service: vandaag bestellen, morgen laden!
nl_NL