Logo Lucas Logistics

Ons team van specialisten ontzorgt transport voor u

Wij waarborgen de waarde van uw goederen tijdens het vervoer

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een specialist in transport en bieden wij innovatieve oplossingen voor logistieke vraagstukken. Wij brengen niet alleen uw producten op de afgesproken tijd naar de afgesproken locatie, maar zien er vooral op toe dat ze in dezelfde conditie arriveren als dat ze door ons geladen zijn. Dat doen we met kennis, precisie en vooral betrokkenheid van ons hele team!
Appels in kratten bij Lucas Logistics

Transport van staal tot fruit

Of het nu om industriële -of consumentengoederen gaat, wij waarborgen altijd de waarde ervan tijdens het transport. Van graafmachines, bouwmaterialen tot fruit of frisdrank, u kunt erop vertrouwen dat uw producten in perfecte staat volgens afspraak worden geleverd.

Wij leveren overal in Europa

Strategisch gelegen, in het logistieke hart van Europa, leveren onze specialisten uw goederen op elke gewenste locatie. Europa is ons achterland, geen bestemming is ons te ver!
Foto van kantoor

Duurzaam wagenpark

Wij investeren altijd in de nieuwste technieken om onze ecologische voetafdruk te beperken. Onze 50 state of the art vrachtwagens behoren tot de zuinigste ter wereld. Door ons warehouse, 4.000m2 groot, bieden wij u extra logistieke efficiency.
Wij investeren altijd in de nieuwste technieken om onze ecologische voetafdruk te beperken. Onze 50 state of the art vrachtwagens behoren tot de zuinigste ter wereld. Door ons warehouse, 4.000m2 groot, bieden wij u extra logistieke efficientie.

Wij ontzorgen transport voor u

Als familiebedrijf voelen wij ons écht een verlengstuk van onze klanten. Elke dag opnieuw nemen onze specialisten u het logistieke werk uit handen. Wij managen veilig vervoer van uw goederen, van het ophalen tot levering ervan.
Papierwerk
Lucas Logistics onderweg
Altijd dichtbij
Al meer dan 25 jaar zijn wij een echt en hecht familiebedrijf. Als logistiek specialist overbruggen wij hele afstanden, maar in de samenwerking kennen wij die niet. Sterker nog, dan zijn we altijd dichtbij. We hebben korte lijnen, u schakelt met een vertrouwd contactpersoon die met u meedenkt en tot de juiste oplossing komt. Het managen van veilig transport, op een betrokken en persoonlijke manier, is de essentie van onze dienstverlening.
nl_NL