Logo Lucas Logistics

Nieuws:

Lucas Logistics neemt 4 nieuwe Schmitz trailers in gebruik voor transport

Datum: 18-01-23

We beginnen het jaar goed bij Lucas Logistics. Zo hebben wij 4 gloednieuwe Schmitz trailers in gebruik genomen. De trailers zijn geleverd door T.S.I. in Dongen. Door de toevoeging van deze prachtige trailers breiden we ons wagenpark nog verder uit, waardoor we efficiƫnt en duurzaam onze klanten kunnen blijven voorzien van de beste service.

Perfect voor het vervoer van machines

De Schmitz trailers zijn voorzien van een schuifzeilenopbouw, met schuifdak, twee liftassen en een verstevigde laadvloer. De trailers zullen worden ingezet voor het internationale vervoer van machines. Door het aanschaffen van de trailers zijn we in staat om nog beter te voldoen aan de diverse eisen van onze klanten.

De trailers zijn voorzien van het EN 12642 certificaat

Het EN 12642 certificaat is een Europese norm voor de veiligheid en de stabiliteit van laadbakken op vrachtwagens. De norm definieert de eisen voor de constructie van de laadbakken, waaronder de sterkte van de wanden, vloeren en daken. Vrachtwagens die voldoen aan deze norm worden beschouwd als veilig en geschikt voor het transport van diverse goederen. Het verkrijgen van het EN 12642 certificaat vereist een uitgebreide inspectie en testprocedure, die wordt uitgevoerd door een onafhankelijke certificeringsinstelling.

Intensieve samenwerking met TSI in Dongen

Naast het leveren van trailers van uitstekende kwaliteit is T.S.I. ook een ideale partner die meedenkt met onze processen. Zo worden de trailers altijd turn-key afgeleverd met alle accessoires die wij nodig hebben voor veilig en effectief transport. Denk hierbij aan spanbanden, spanplaken en beschermmateriaal als anti rutsch matten en hoekbeschermers. Door deze intensieve samenwerking leveren wij altijd de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Uitbreiding wagenpark Lucas Logistics

Naast de huidige uitbreiding van het aantal trailers zijn we achter de schermen ook druk bezig met het vergroten en vernieuwen van ons wagenpark. Hierdoor willen we onze klanten voorzien van nog betere efficiƫnte en duurzame logistieke oplossingen. De komende periode houden we je via onze social mediakanalen op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Nieuwe Schmitz-trailer voor Lucas Logistics staat geparkeerd voor het gebouw van TSI Dongen.

Zelf ook aan de slag bij Lucas Logistics?

Wil je zelf ook aan de slag bij Lucas Logistics en werken met de nieuwste wagens en trailers? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die onze passie voor logistiek delen. Neem dus gerust een kijkje op onze vacature pagina. En wie weet ben jij wel onze nieuwe collega!

Categorie: 
nl_NL