Logo Lucas Logistics

Nieuws:

LTL-transport bij Lucas Logistics

Datum: 09-06-23

Sommige zendingen vullen niet een hele truck, maar moeten wel verzonden worden. Daar hebben wij een oplossing voor: LTL-transport! LTL staat voor “Less Than Truckload”, wat betekent dat u alleen voor het stukje ruimte van jouw zending hoeft te betalen. Ideaal voor kleinere ladingen, die wij door bijna heel Europa kunnen afleveren.

Expertise en planning

Het kan bij LTL-zendingen dus zijn dat er wel verschillende zendingen in de truck liggen. Daardoor komt onze expertise naar boven drijven: wij plannen de route tot in de puntjes en zorgen dat elke zending op tijd in de juiste staat op de juiste plek is. Dat begint al bij het inladen van de goederen in de juiste volgorde. Altijd met de grootste zorg voor de goederen. Echt vakwerk dus!

Elke vracht veilig gebracht

Bij transport is een van de belangrijkste dingen het veilig afleveren van de goederen. Wij laden de goederen met de grootst mogelijke zorg in, en zorgen dat ze in precies dezelfde staat weer worden afgeleverd. Onze chauffeurs zijn opgeleid om zorgvuldig en efficiënt om te gaan met alle zendingen. Zo kunt u met een gerust hart uw transport aan ons overlaten.

Oplossing voor elk probleem

Ieder vracht is anders; van trucks vol met fruit tot een container met meerdere LTL-zendingen. Om deze reden denken wij volledig mee en ontzorgen alles rondom het transport. Met onze expertise en flexibiliteit zorgen wij dat we u altijd op de best mogelijke manier helpen. Benieuwd naar hoe wij uw transport kunnen ontzorgen? Neem dan nu contact met ons op!

LTL transport bij Lucas Logistics
Categorie: 
nl_NL