Logo Lucas Logistics

Uw betrouwbare partner voor transport en distributie

Met onze 50 state-of-the-art vrachtwagens en trailers brengen wij elk type vracht naar elke willekeurige bestemming in Europa. Of het nu gaat om FTL-transport, LTL-transport, distributie of een ander project, wij staan klaar om u de beste oplossingen te bieden. Onze focus ligt op persoonlijke service, flexibiliteit, betrouwbaarheid en samenwerking. Op deze manier streven wij ernaar om uw goederen altijd veilig en op tijd op de juiste bestemming af te leveren.
Stellingen vol artikelen t.b.v. winkeldistributie

Flexibiliteit: Maatwerkoplossingen voor elk transport

Wij begrijpen dat elke vracht uniek is. Of u nu één grote zending of regelmatige kleinere leveringen nodig heeft, wij bieden oplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften. Met onze expertise en flexibiliteit zorgen we ervoor dat we u altijd op de best mogelijke manier helpen. Van vrachtwagens vol met fruit tot containers met meerdere LTL-zendingen, wij denken volledig met u mee en ontzorgen alles rondom het transport.
Beveiligde omgeving in de loods van Lucas Logistics. Hier staan je goederen veilig.

Veilig en betrouwbaar: Uw goederen in goede handen

Bij Lucas Logistics staat veiligheid voorop. We laden uw goederen met de grootst mogelijke zorg in en zorgen ervoor dat ze in dezelfde staat worden afgeleverd. Onze chauffeurs zijn opgeleid om zorgvuldig en efficiënt om te gaan met elke zending. U kunt met een gerust hart uw transport aan ons overlaten, wetende dat uw goederen veilig en betrouwbaar worden vervoerd. Transport bij Lucas Logistics voelt meer als een samenwerking dan als een dienst. Wilt u een update over uw transport? Wij zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen en bieden altijd persoonlijke aandacht.
Gespecialiseerd transport
Het transporteren van bijzondere goederen is vraagt om specifieke vak - én productkennis. Met speciaal ontworpen trailers, toegewijde chauffeurs en aandacht voor kwaliteit zet Lucas Logistics de norm voor veilige en zorgvuldige leveringen van compacte rijdende machines. Wilt u meer informatie over gespecialiseerd transport?
Vrachtwagen wordt volgeladen
FTL-Transport: Voor grote zendingen en gespecialiseerd transport
Wilt u grote zendingen efficiënt en zonder tussenstops vervoeren? FTL-transport (Full Truck Load) is perfect geschikt voor dergelijke ladingen. Of het nu gaat om verse consumentengoederen, transport- en bouwmaterialen of andere goederen die extra zorg vereisen, wij hebben de expertise en de juiste voertuigen om aan uw behoeften te voldoen.
Kleinere onderdelen voor transport
LTL-Transport: Slimme oplossing voor kleinere ladingen
Voor ladingen die niet een hele vrachtwagen vullen, bieden wij LTL-transport (Less Than Truckload) aan. Met LTL-transport betaalt u alleen voor de ruimte die uw zending inneemt. Onze experts plannen de routes nauwkeurig en zorgen ervoor dat elke zending op tijd en in de juiste staat op de juiste plek aankomt. Daarbij hoort het inladen van de goederen in de juiste volgorde en het rekening houden met de inhoud van de goederen zelf. Écht vakwerk dus. 
Opslag voor winkeldistributie
Distributie: Betrouwbare winkelleveringen
Voor winkeldistributie begrijpen we dat leverbetrouwbaarheid essentieel is. Onze flexibele oplossingen zijn specifiek afgestemd op uw behoeften, zodat u kunt vertrouwen op probleemloze en zorgeloze leveringen aan uw klanten. Met onze winkeldistributie zorgen we ervoor dat uw goederen consistent en op tijd naar de winkel worden vervoerd. Onze toegewijde chauffeurs leveren vanuit het distributiecentrum rechtstreeks aan uw winkel, waardoor uw voorraad altijd op peil is.
Oranje vaten van Ecoratio worden in het magazijn van Lucas Logistics gecontroleerd

Neem contact op voor een betrouwbare samenwerking.

Bij Lucas Logistics zijn we trots op onze service, flexibiliteit en betrouwbaarheid. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan afspraken maken en afspraken nakomen. Samen kunnen we uw goederen veilig en efficiënt naar elke bestemming in Europa brengen.
nl_NL