Logo Lucas Logistics

News:

FTL-transport bij Lucas Logistics

Date: 21-06-23

Grote zendingen nemen vaak een hele trailer in beslag. Dit betekent dat de vrachtwagen slechts geladen is met één zending van één klant. Hierdoor hoeven er onderweg geen pallets geladen of gelost te worden en kan de vrachtwagen direct doorrijden naar de eindbestemming. Deze manier van vervoeren heet FTL (Full Truck Load) transport.

Voor ieder transport een passende oplossing

Bij FTL-transport bestaan de zendingen vaak uit verse consumentengoederen zoals vis, groenten of fruit, aangezien dit type transport aanzienlijk sneller is door de directe route zonder tussenstops. Ook worden transport- en bouwmaterialen regelmatig door middel van FTL-transport vervoerd. Zulke producten hebben vaak extra aandacht nodig voor een succesvol transport.

Bij Lucas Logistics bieden wij meerdere opties die het zorgvuldig vervoeren van deze goederen mogelijk maakt. Zo beschikken wij naast onze standaard trailers ook over koeltrailers en semi-diepladers. Hiermee kunnen wij de beste omstandigheden creëren voor het vervoeren van uw consumentengoederen en rijdende ladingen. Kortom: voor elk logistiek vraagstuk een passend antwoord.

Persoonlijke aandacht bij Lucas Logistics

Wij vinden service en een goede samenwerking zeer belangrijk wanneer wij transport voor onze klanten faciliteren. Daarom krijgen onze klanten altijd de persoonlijke aandacht die zij nodig hebben. U kunt altijd bellen als u wilt weten hoe het ervoor staat met uw transport of als u een andere vraag heeft. Onze betrokken medewerkers zullen u meteen op weg helpen.

Volledige ontzorging van uw transport

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan het nakomen van onze afspraken. Wij denken graag mee en ontzorgen alles rondom het transport. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en kunt u erop vertrouwen dat de goederen in de originele staat op de locatie aankomen. Heeft u specifieke wensen of is er een probleem? Geen zorgen, wij regelen het voor u. Bent u benieuwd hoe wij uw transport kunnen ontzorgen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

FTL Transport bij Lucas Logistics
Category: 
en_GB