Logo Lucas Logistics

Dedicated Transport voor Direct fruit services

Je kunt onze wagens door heel Europa zien rijden. We vertellen je daarom graag meer over onze klanten die ons inzetten om hun producten op tijd en op de juiste bestemming te leveren. Op deze pagina vind je meer achtergrond over onze jarenlange samenwerking met Direct Fruit Services én waarom dedicated transport perfect is voor elke ondernemer.
Vrachtwagen van Direct fruitservices in boomgaard met kist vol peren op voorgrond

Wat doet Direct Fruit Services?

Direct Fruit Services is sinds 2012 de specialist in het vermarkten van peren die wereldwijd worden geëxporteerd. Het team van Direct Fruit Services bestaat uit 12 enthousiaste collega’s die zich volledig inzetten voor het leveren van peren van de allerbeste kwaliteit. Wij verzorgen het hele logistieke proces voor Direct Fruit Services.

Aan wie levert Direct Fruit Services?

De conference peren worden wereldwijd verzonden, vooral naar service retail bedrijven zoals grotere supermarkten in Duitsland en Engeland of verder overzee. Onze chauffeurs zorgen voor een snelle en professionele levering van de bestellingen.
Al meer dan 10 jaar dedicated transport
Sinds de oprichting van Direct Fruit Services in 2012 verzorgen wij het gehele logistieke proces. Wij managen de trucks die speciaal voor Direct Fruit Services rijden en voorzien deze van de juiste merkuitstraling en eigen chauffeurs. Zo beschikt Direct Fruit Services altijd over het juiste personeel en een ‘eigen’ truck van topkwaliteit, onze specialiteit!
Twee vrachtwagens naast elkaar bij magazijn
De rijke historie van Direct Fruit Services & Lucas Logistics
Door het dedicated transport en de intensieve samenwerking is een hechte band ontstaan tussen Direct Fruit Services en Lucas Logistics. Het leveren van seizoensproducten als peren vraagt om flexibiliteit en professionaliteit. Tijdens de oogst worden alle peren snel naar koelhuizen gebracht om verspilling te voorkomen. “Dedicated transport bespaart ons enorm veel kosten en zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen focussen op het vermarkten van de beste peren”, aldus Niels Krijnen van After Sales van Direct Fruit Services B.V.
Kisten vol fruit in magazijn Lucas Logistics
Wat doen we jaarlijks voor Direct Fruit Services?
Lucas Logistics verzorgt ongeveer 3.900 ritten per jaar in België en Nederland. Dat komt jaarlijks neer op 50.000.000 kg peren. Daar zijn we trots op. Hopelijk groeit dat aantal alleen nog maar verder de komende jaren. Op naar de volgende 10 jaar samenwerking!
Vrachtwagen van Direct fruit service rijdt straat op.
Ook beginnen met dedicated transport?
Net als wij enthousiast over de mogelijkheden van dedicated transport? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
en_GB