Logo Lucas Logistics

Știri:

Gespecialiseerd transport

Data: 25-09-23

Het transporteren van bijzondere goederen is niet iets wat zomaar iedereen wil, of kan. Gespecialiseerde bedrijven met specifieke vak - én productkennis worden daarom ingezet om dit soort transport te verzorgen. Met speciaal ontworpen trailers, toegewijde chauffeurs en aandacht voor kwaliteit zet Lucas Logistics de norm voor veilige en zorgvuldige leveringen van compacte rijdende machines.

Zekerheid staat voorop

Een voorbeeld van één van onze specialismen is het vervoeren van rollende en kruipende lading, zoals wielladers, verreikers en mini-graafmachines. Het is belangrijk om die met precisie te behandelen, zodat ze schadevrij op locatie aankomen. Iedere machine wordt met uiterste zorg vastgezet om ervoor te zorgen dat ze stevig op hun plaats blijven, ongeacht de weg en de afstand waarover ze vervoerd worden.

Uw machines in goede handen

"Wij begrijpen de noodzaak van het zorgvuldig transporteren van nieuwe machines", benadrukt Mark Lucas, directeur van Lucas Logistics. "Al onze chauffeurs zijn getraind om deze machines te vervoeren, en hebben ook echt de benodigde vaardigheden om ze zelf te laden en lossen. Het zijn echte vakmensen die precies weten hoe zij zorgvuldig met machines om moeten gaan. Onze speciaal aangepaste trailers zorgen ervoor dat de machines op iedere locatie veilig kunnen worden geladen en gelost.”

Aandacht voor detail bij elke levering

"Wat wij vervoeren, of het nu mini-graafmachines, wielladers, verreikers of heftrucks betreft, zijn waardevolle investeringen voor onze klanten" aldus Mark. "Daarom behandelen we elk transport als het vervoer van een peperdure nieuwe auto. Onze kwaliteitseisen en aandacht voor detail zijn vergelijkbaar met het vervoer van nieuwe voertuigen. We zorgen ervoor dat elke machine 100% hetzelfde bij de klant aankomt als dat wij hem ophalen: droog, schoon en zonder beschadigingen of krasjes in de lak. Het aantal bedrijven in Nederland dat dit soort transport op grote schaal op deze manier kunnen oppakken zijn op één hand te tellen."

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over gespecialiseerd transport of bent u benieuwd hoe wij uw transportbehoeften kunnen ontzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op! Onze collega's zitten klaar om u te helpen.

Categorie: 
ro_RO